Prettig leven zonder contactlenzen, bril of leesbril.
dr. Binkhorst Eye Center
Klik hier voor meer reacties van patiënten

Reacties

R. van Zon

Na een aantal jaar voorbereiden en steeds weer uitstellen heb ik begin 2010 de knoop doorgehakt om mijn ogen te gaan laten laseren.
Daarin was vrij veel keuze tussen diverse aanbieders.
Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Binkhorst Eyecenter in Oostburg.

Lees meer...

P. Woets

Voordat mijn ogen werden gelaserd kon ik niet zonder lenzen en bril: aan beide ogen een afwijking van ruim - 7 met daar bovenop nog een cylindrische afwijking. Na de laserbehandeling bij het Dr. Binkhorst Eye Center heb ik geen lenzen meer nodig. Ik gebruik nu alleen nog een bril met zeer kleine correctie voor het autorijden. De behandeling was pijnloos en na 1 dag kon ik vrijwel alles al goed zien. Zodoende dus een prima resultaat!

Niek Scheppers

Onlangs heb ik mijn ogen laten laseren bij het Dr. Binkhorst Eye Center, achteraf gezien een beslissing die ik veel eerder had moeten nemen! 
Ik ben sinds mijn 8e jaar brildragend geweest en ik ben vervolgens overgestapt op contactlenzen.

Lees meer...

Patricia van den Berge

In december 2008 heb ik mijn ogen later laseren. Mijn reactie geef ik nu pas, omdat ik het een paar maanden wilde afwachten. Maar heb eigenlijk maar 1 duidelijke reactie: Geweldig!

Relaxed, snel en absoluut geen pijn met als resultaat 0% (van -4,5 met cilinder).
Binnen 20 minuten stond ik buiten!
Daarna paar uurtjes thuis gerust, voorzichtig oogjes opengedaan en wat komisch lachen over de bril die ik op had, daarna weer rusten en de dag daarna al helemaal zuiver. Super.

En voor de angstigen onder ons.....het moment van laseren is net als een duik in het water (troebel). Dus niets om zorgen over te maken.
Wat betreft Eyecenter Oostburg kan ik alleen maar zeggen dat de service uitstekend is en ook behulpzaam met duidelijke informatie.

Kortom, het geld dubbel en dwars waard!

Rebecca Vermeulen

De behandeling zelf viel me redelijk mee, allen zijn zeer vriendelijk en behulpzaam, het oogt ook allemaal heel profesioneel. Het resultaat is overweldigend! Een echte aanrader.

Lees meer...

M. Huson

Prima kliniek. Zeer klantvriendelijk en professioneel.

J. Jacobse

Ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling,en raad dan iedereen ook aan,om naar Oostburg te gaan!

Lees meer...

Joan van Belzen

Met 3 trainingen per week en zo,n 30 wedstrijden per seizoen ondervind je als sporter en zeker als voetbalkeeper veel hinder bij het dragen van contactlenzen. Bijna iedere training en wedstrijd had ik last van stof of zand achter de lens of soms een lens die in de strijd verloren ging. Een bril was voor mij als keeper geen alternatief. Als keeper op hoofdklasse niveau heb je te maken met ballen die met een hoge snelheid op je af komen.

Lees meer...

Dick Jaspers: Biljarter

Toen ik een telefoontje kreeg van Meerten Dallinga gingen mijn gedachten een beetje zweven.
Het goede nieuws was namelijk dat ik in aanmerking zou kunnen komen voor een uitgebreid vooronderzoek voor een ooglaserbehandeling. Iets wat ik altijd een beetje op afstand heb gehouden.

Lees meer...

Jean-Paul de Bruijn: Biljarter

Op jonge leeftijd ben ik al gestart met biljarten. Op 18-jarige leeftijd bereikte ik al de hoogste klasse in deze sport. Rond mijn dertigste verjaardag ben ik een bril gaan dragen en ik mag stellen, dat dit niet met veel plezier is gegaan.

Lees meer...

Contact

Impressie

Korte impressie

Klik hierboven voor een korte impressie van dr. Binkhorst Eye Center.

Brochure