Prettig leven zonder contactlenzen, bril of leesbril.
dr. Binkhorst Eye Center
Klik hier voor meer reacties van patiënten

Onze organisatie

Dr. Binkhorst Eye Center B.V. is een zelfstandig behandelcentrum welke gespecialiseerd is in refractiechirurgie. Onze kliniek heeft sinds de opening in 2002, duizenden mensen van hun bril, leesbril of lenzen afgeholpen. Hiervoor hebben wij diverse soorten ooglaserbehandelingen en andere vormen van refractiechirurgie in ons dienstverleningspakket, zoals lensimplantatie. Ook mensen met zeer sterke oogafwijkingen kunnen bij ons terecht. Wij helpen hen door middel van lensimplantatie eventueel gecombineerd met een ooglaserbehandeling.

Team:

Het team van het Dr. Binkhorst Eye Center bestaat uitsluitend uit professionals, allen met een jarenlange ervaring en expertise op het gebied van refractiechirurgie. Wij hechten eraan u zo goed mogelijk te informeren en te begeleiden; voor, tijdens en na uw ooglaserbehandeling.

Ons team van oogartsen bestaat uit dr. Fernand De Wilde en dr. Dirk Verelst. Bij iedere ooglaserbehandeling en lensimplantatie stellen zij de klant centraal en zetten zij zich in voor kwalitatief hoogstaande medische zorg. Zij worden hierin ondersteund door de HBO-gediplomeerde optometristen Hanka Jongman en Astrid van Os, de operatie-assistenten en door algemeen directeur Sophie Oosterlee.

Kwaliteit:

Wij bieden dagelijks hoogstaande ooglaserbehandelingen en andere vormen van refractiechirurgie. Juist door deze specialisatie kunt u vertrouwen op de allerbeste kwaliteit. De kwaliteit ziet u terug in alle facetten van onze dienstverlening, vanaf het allereerste contact tot aan de laatste controle. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze beschikking van het ISO 9001-2008 certificaat, ZKN keurmerk en de aansluiting van onze oogchirurgen bij het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap) en het NGRC (Nederlands Gezelschap Refractie Chirurgie).

Naamgever:

De naamgever van onze ooglaserkliniek is wijlen dr. C.D. Binkhorst. Deze internationaal bekende en alom gewaardeerde pionier in de oogheelkunde legde de basis voor wat wij nu refractiechirurgie noemen. Dr. Binkhorst werkte zijn hele leven vanuit Zeeland. Over hem en over onder meer zijn intra-oculaire lensimplantaties zijn talrijke publicaties verschenen. Uit de naamgeving voor onze ooglaserkliniek spreekt onze waardering voor deze internationaal bekende specialist. De naam onderstreept tevens onze ambitie om met onze oogheelkundige zorg tot de internationale top te behoren.

Vestiging:

Onze kliniek is gevestigd in de Zeeland Kliniek te Terneuzen, waar u ons kunt vinden op de begane grond. Vanuit onze locatie in Terneuzen vindt het gehele voor- en natraject plaats. Voor de behandelingen maken wij gebruik van de daarvoor volledig uitgeruste operatiekamers van onze oogartsen in Drongen en St. Martens Latem (België), waar wij beschikken over de meest moderne apparatuur.

 

Contact

Impressie

Korte impressie

Klik hierboven voor een korte impressie van dr. Binkhorst Eye Center.

Brochure