Home » Avondspreekuur

Avondspreekuur

Kom langs en laat u informeren tijdens een avondspreekuur of informatiebijeenkomst

Avondspreekuur:

Tijdens een avondspreekuur kunt u een gratis* Quickscan laten uitvoeren door een van onze oogartsen of een gediplomeerd optometrist.

Dit spreekuur vindt altijd plaats in onze kliniek in Terneuzen, en is enkel op afspraak te bezoeken.

*De gratis Quickscan geldt enkel in geval van refractieve oogzorg. Bij een onderzoek t.b.v. reguliere oogzorg gelden de tarieven voor een consult conform de passantentarieven.

Eerstvolgende avondspreekuren:

Momenteel zijn er geen avondspreekuren gepland, we verwijzen u naar de reguliere openingstijden van onze kliniek voor het maken en inplannen van een afspraak.

Wilt u een avondspreekuur bezoeken? Neem dan telefonisch contact met ons op (0117 440 390) of meld u aan via het contactformulier.

Informatiebijeenkomsten:

Tijdens een informatiebijeenkomst komt u alles te weten over het vooronderzoek, de behandelingen, de nacontrole en de nazorg.
Na de inleiding zal een van onze oogartsen, Dr. De Wilde of Dr. Verelst een uiteenzetting geven over de mogelijkheden van de refractiechirurgie, zoals ooglaseren, lensimplantatie of leesbrilcorrectie.

Deze presentatie wordt ondersteund met duidelijke videobeelden. Hierna krijgt u volop gelegenheid tot het stellen van vragen en kunt u informeel kennismaken met de oogarts(en).

Eerstvolgende informatiebijeenkomsten:

Momenteel staan er geen informatiebijeenkomsten gepland.
U kunt eventueel een afspraak maken voor een van onze avondspreekuren.

Wilt u een informatiebijeenkomst bezoeken? Neem dan telefonisch contact met ons op (0117 440 390) of meld u aan via het contactformulier.

Interesse om ‘s avonds bij ons langs te komen?

Maak een afspraak voor het avondspreekuur!

Tijdens een Quickscan doet een optometrist een oogmeting om te beoordelen of een ooglaserbehandeling of lensimplantatie mogelijk is in uw situatie.

Adres & contactgegevens

Verlengde van Steenbergenlaan 29
4537 BB Terneuzen
T. +31 (0)117 440 390
E. info@eyecenter.nl

Openingsuren

Maandag: 8.30u – 16.00u
Dinsdag: 8.30u – 16.00u
Woensdag: 8.30u – 12.00u *
Donderdag: 8.30u – 16.00u
Vrijdag: 8.30u – 16.00u
* enkel telefonisch

Volg ons op Social Media