Home » Klantrecensies

Klantrecensies

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Hoe beoordelen klanten onze oogkliniek?

Wie kan onze kliniek, onze werkwijze én onze resultaten beter beschrijven als onze eigen klanten. Regelmatig ontvangen wij reacties die we mogen publiceren op onze website.

Na jaren twijfelen heb ik de stap naar het dr. Binkhorst Eyecenter gemaakt.

Mijn huisarts en lensspecialist zeiden mij dat het misschien slim was om eens te gaan informeren om mijn ogen te laten laseren. Dit omdat ik de laatste maanden geen lenzen meer kon verdragen in verband met hooikoorts.

Tijdens de quickscan werd ik gewezen op de mogelijkheid van ICL omdat mijn sterkte eigenlijk wel erg hoog was (-9 & -10). Mijn hoornvlies zou wel dik genoeg zijn om te laseren maar de optometrist zei dat ik misschien rekening moest houden met ICL. Tijdens de afspraak met de arts die daarop volgde raadde hij laseren af. Dit gaf mij veel vertrouwen in de arts omdat je dus niet zomaar een nummer bent. Daarom besloot ik dan toch maar een afspraak te maken voor ICL.

Bijna 3 weken later was het dan zover. Op de dag van de operatie was ik ontzettend gespannen, het zijn tenslotte toch je ogen. Achteraf viel het eigenlijk allemaal reuze mee. De arts vertelde mij telkens wat er ging gebeuren en vroeg mij regelmatig of het nog goed ging. De nazorg vind ik ook echt goed. Een dag na de operatie had ik al een controle en toen ik na het weekend wat irritatie voelde, kon ik ook snel terecht voor een controle afspraak.

Het leven zonder bril of lenzen is echt een verademing! Mijn conclusie is dan ook, dit had ik vele jaren eerder moeten doen en ik kan het iedereen aanraden!

Mevr. Jonker

Ruim 20 jaar geleden was het zover; tijd voor een bril! Na een aantal jaar begon ik aan contactlenzen om na +/- 10 jaar tóch weer terug over te stappen naar een bril. Ik had wel al vaker over laseren gedacht, want scherp zicht én geen bril of contactlenzen meer! Leek me geweldig en héél praktisch! Maar, ik vond het eng en spannend, zo’n intensieve behandeling aan mijn ogen. Stel je voor dat er iets mis zou gaan, je hebt maar 1 paar ogen.. Ik zag (figuurlijk dan.. ;-)) allemaal leeuwen & beren op de weg!

Tot ik met een oud-collega sprak over laseren. Zij was enthousiast en had 8 jaar geleden haar ogen al laten laseren bij het Binkhorst Eye Center. Ze ziet nog steeds perfect, en ze raadt ooglaseren iedereen aan. Ik was overstag, en besloot een quick scan uit te laten voeren. Stel dat mijn ogen niet geschikt waren, moest ik nooit meer over ooglaseren nadenken. Je raadt het al; verschillende behandelingen waren mogelijk, en ik had stof tot nadenken…

Mede door de persoonlijke begeleiding, het uitvoerig vooronderzoek, professionele uitleg & advies in mijn situatie over de mogelijke behandelingen en de informatie brochure als naslagwerk, had ik al snel mijn conclusie getrokken. Ik besloot mijn ogen met de SMILE ooglaserbehandeling te laseren, eind augustus 2018. Ik had geen twijfel of de ervaren oogarts de behandeling goed zou uitvoeren; ik vroeg me vooral af of ik zelf niet per ongeluk gekke bewegingen met mijn oog zou maken, terwijl de laser haar werk doet.

De behandeling duurt namelijk maar max. 30 minuten, van de oogdruppels als verdoving, het ontsmetten en informeren tot en met de daadwerkelijke laserbehandeling aan beide ogen en het naar buiten lopen met een zonnebril. Ik vond de behandeling spannend, want je weet niet zo goed wat je nu exact moet verwachten. Echter, de oogarts en assistentes zijn rustig, professioneel en praten je van begin tot eind door de stappen van de behandeling en geven je instructies wat te doen, wat ik heel fijn vond omdat het je toch meer zekerheid geeft en de spanning wat wegneemt.

Met een serie aan meerdere oogdruppels thuis met ‘druppelschema’, een vertrouwd gevoel en rechtstreeks telefoonnummer van de arts -mocht er tóch om een of andere reden iets serieus aan de hand zijn-, vertrok ik optimistisch en met een wazig zicht naar huis, wetende dat het wazige zicht na een paar uur rust sterk zou verbeteren, en ik de dag nadien meteen een 1e controle zou hebben. Bij deze controle had ik al 100% zicht, en bij de 2e controle same story. Ik heb nog nooit zo goed gezien!

Zonder twijfel een aanrader om bij Binkhorst Eye Center een ooglaserbehandeling uit te laten voeren! 🙂

Mevr. Sijrier

Hulst

Na een aantal jaar voorbereiden en steeds weer uitstellen heb ik de knoop doorgehakt om mijn ogen te laten laseren.
Daarin was vrij veel keuze tussen diverse aanbieders. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij Binkhorst Eyecenter.

Vanaf de eerste keer dat ik in de kliniek binnen kwam, was ik op mijn gemak. Ik was best onzeker en had nog vrij veel vragen. Men is er heel geduldig en ook nadien als ik belde werd er alle tijd voor mij genomen. Dat was voor mij belangrijk, want ik heb zelf geen enkele kennis van dergelijke operaties en dan is persoonlijke aandacht essentieel.

Ook tijdens de operatie (voor mij achteraf 90% spanning en 10% ongemak) werd alles stap voor stap uitgelegd. De OK-assistente heeft zelfs even mijn hand vastgehouden (echt waar!)

Daarna een weekje bezig met druppelen, ’s nachts beschermbril op en het was achter de rug! Ik zie als een havik, heb nauwelijks last (soms nog iets van droge ogen, maar dat neemt steeds meer af) en zou het morgen zo weer doen.

Een dikke pluim voor de gehele staf van het dr. Binkhorst Eye Center en einde van het jaar gaat mijn vrouw dezelfde behandeling laten doen!

Dhr. van Zon

Middelburg

Ik ben een zeer tevreden klant! Eindelijk een kliniek waar men echt hygienisch te werk gaat. Na zeer uitgebreid onderzoek bleek ik geschikt te zijn voor een ooglaserbehandeling. Het nauwe en kritische overleg en samenwerking tussen de optometrist en oogarts gaven mij een vertrouwd gevoel en het idee dat iedereen in de kliniek serieus met het werk bezig is. Hier werd ik als patient ook steeds weer in betrokken.

Op de dag van de behandeling voelde ik ook weer die persoonlijke en serieuse sfeer. Het is en blijft spannend maar mijn vertrouwen is niet beschaamd. Ik zie nu na de ooglaserbehandeling zelfs beter da niet bril en contactlenzen!

Wat de prijs betreft. Natuurlijk kan het voor minder, maar als dat een hoop ellende en frustraties oplevert dan is ook dat te duur. Ik durfte mijn ogen alleen maar aan een goede kliniek toe te vertrouwen. Ik ben zo tevreden dat ik allang niet meer aan de kosten denk!

De nazorg is perfect. Nu, na ruim een jaar sta ik nog steeds onder controle. Dat lijkt me een beetje moeilijk als je in bijv. Turkije behandeld zou zijn.Mijn advies als ’ervaringsdeskundige’ is: “Zoek een kliniek die te vertrouwen is en waar je zelf een goed gevoel bij hebt. Volgens mij is het dr. Binkhorst Eye Center zo’n kliniek!”

Mevr. Kook

Goes

Ik heb gisteren mijn ogen laten laseren en het is geweldig! Al vanaf mijn 10e jaar heb ik een bril en sinds mijn 13e lenzen.

Ik merkte de laatste jaren steeds meer dat ik mijn lenzen minder kon verdragen en van een bril kreeg ik hoofdpijn. Doordat ik zelf in de optiek werk, kwam ik in contact met Dr. Binkhorst Eye Center. Ze nodigden mij uit om eens bij hun te komen kijken. Nou, dat aanbod heb ik gelijk aangenomen. Samen met mijn collega ben ik op een maandagochtend naar de kliniek gereden. We kregen een rondleiding en mochten zelfs bij een operatie aanwezig zijn. Dit heeft zo veel indruk op me gemaakt en kreeg veel vertrouwen in de oogarts. De manier waarop hij (en de rest van het team) de patiënt op zijn gemak stelt,is perfect. Hij vertelt de patiënt ook allemaal wat hij gaat doen en dat is wel heel fijn.
Ik heb daarom ook niet zo heel lang meer nagedacht of ik het nu wel of niet ging laten doen. Nou, 19 april was het dus zo ver.

Ik was best wel een beetje zenuwachtig, maar werd gelijk gerustgesteld en kreeg een tabletje om wat rustiger te worden. De operatie verliep heel goed. Ik heb nergens last van gehad. Op de terugweg had ik wat prikkende en tranende ogen,maar dat werd op den duur steeds minder. Toen ik thuis kwam, heb ik ’s middags lekker geslapen. Na een paar uur kon ik al heel scherp zien. Het is werkelijk fantastisch! Ik heb dus echt absoluut geen spijt dat ik het gedaan heb.

Ik wil dus nogmaals iedereen van dr Binkhorst Eye Center hartelijk bedanken
voor de fijne en goeie behandeling.En ik kan het iedereen aanraden!

Mevr. Scherpenisse

Zierikzee

Voordat mijn ogen werden gelaserd kon ik niet zonder lenzen en bril: ik had aan beide ogen een afwijking van ruim -7 met daar bovenop nog een cylindrische afwijking.

Na de laserbehandeling bij het Dr. Binkhorst Eye Center heb ik geen lenzen meer nodig. Ik gebruik nu alleen nog een bril met zeer kleine correctie voor het autorijden. De behandeling was pijnloos en na 1 dag kon ik vrijwel alles al goed zien. Zodoende dus een prima resultaat!

Dhr. Woets

Terneuzen

Met 3 trainingen per week en zo’n 30 wedstrijden per seizoen ondervind je als sporter en zeker als voetbalkeeper veel hinder bij het dragen van contactlenzen.

Bijna iedere training en wedstrijd had ik last van stof of zand achter de lens of soms een lens die in de strijd verloren ging. Een bril was voor mij als keeper geen alternatief. Als keeper op hoofdklasse niveau heb je te maken met ballen die met een hoge snelheid op je af komen.

Via mijn club H.S.V. Hoek kwam ik terecht bij het dr. Binkhorst Eye Center. Vooraf had ik al positieve verhalen gehoord en gelezen. Vanaf het eerste moment wist ik dat ik in goede handen was. Duidelijke voorlichting en een goede begeleiding is bij deze kliniek gewoon.

De behandeling is mij alles meegevallen. Nu speel ik wedstrijden zonder lenzen. Ook heb ik het gevoel dat ik beter in kan schatten waar een bal terecht komt. Dit heeft als voordeel dat ik mijn achterhoede spelers nog beter in positie kan coachen.

Ik adviseer iedere sporter, die lenzen of een bril draagt, een behandeling bij het dr. Binkhorst Eye Center.

Dhr. van Belzen

Terneuzen

Toen ik een telefoontje kreeg van Meerten Dallinga gingen mijn gedachten een beetje zweven. Het goede nieuws was namelijk dat ik in aanmerking zou kunnen komen voor een uitgebreid vooronderzoek voor een ooglaserbehandeling. Iets wat ik altijd een beetje op afstand heb gehouden.

Als fulltime professioneel biljarter wist ik immers wat ik had. Sinds 1994 speelde ik met een bril. Ook in mijn vroegste tienerjaren had ik een bril nodig. Ik moest vaststellen dat ik mijn grootste successen behaalde met bril en dat ik eraan gewend was geraakt, alleen….. Ja, alleen dat een bril ook voor kleine irritaties kan zorgen. Hij moet altijd perfect zitten, je ziet de randen en hij kan beslaan of vies worden. Dus een biljartleven zonder bril sprak me zeker aan en een vooronderzoek kon toch geen kwaad?

Laseren misschien niet zó noodzakelijk, maar de vrijheid, ja de totale vrijheid om niets op je neus te voelen, ja, die wilde ik. Ik was erg geïnteresseerd en ik kon niet langer wachten. Mijn vrouw Andrea was aanvankelijk vrij gereserveerd en ook een beetje angstig, wat ik me goed kon voorstellen. Ik voelde dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en ik had er zin in. Wat me helemaal geruststelde was dat het dr. Binkhorst Eye Center géén enkel risico neemt bij een eventuele operatie. Ongelooflijk dat de techniek zover gevorderd is toch? We werden hartelijk ontvangen met heerlijke koffie bij de kliniek en het gesprek,
samen met mijn goede collega Jean-Paul de Bruijn, verliep erg gemoedelijk en informatief. Ik voelde me helemaal op mijn gemak en toen het een kleine twee uur durende vooronderzoek o.l.v. topoogarts Fernand de Wilde positief uitviel vertelde hij dat hij er het volste vertrouwen in had om mijn ogen perfect op nul te zetten, had ik zoiets van JA!

Ik ga het gewoon laten doen en wel op 19 december 2005. Aleen moest ik Andrea nog zien te overtuigen dat het praktisch zonder risico was.
De operatie verliep in een zeer ontspannen sfeer soepel, professioneel, pijnloos en duurde nog geen half uur. Onder leiding van chirurg dr. de Wilde, die me bij elke stap duidelijk vertelde wat hij allemaal ging doen, werd het een succesvolle ingreep. Omdat ik voorheen ook al droge ogen had moet ik vrij intensief druppelen, maar dat is een situatie waaraan ik al gewend was. Ik kan nu de teletekst op 3 a 4 meter afstand zonder bril goed lezen en dat kon ik voorheen niet! Een heerlijk gevoel. Ik ben veel dank verschuldigd aan het gehele team van het dr. Binkhorst Eye Center. Fantastisch hoe ze Jean-Paul en mij geholpen hebben. Ik ben zeer tevreden (mijn vrouw is nu ook helemaal overtuigd en gaat er nu ook voor) over de wijze waarop alles is verlopen.
Ik ben temeer blij dat ik deze operatie zo dicht bij huis heb laten doen in een vertrouwde omgeving en door top specialisten. En dat is mij ook heel wat waard!

Kortom ik kan deze super geoutilleerde oogkliniek bij iedereen van harte aanbevelen. Twijfel niet, gewoon doen!
Er breekt nu definitief een nieuwe fase aan in mijn professionele biljartloopbaan. Ik kan nu al zeggen dat ik er zelfs nog meer plezier aan beleef dan wat ik al normaal had. Dat Jean-Paul en ik nog vele finales mogen spelen!!!
Nogmaals mijn dank en veel succes gewenst met alles.

Dhr. Dick Jaspers

wereldkampioen driebanden

Op jonge leeftijd ben ik al gestart met biljarten. Op 18-jarige leeftijd bereikte ik al de hoogste klasse in deze sport. Rond mijn dertigste verjaardag ben ik een bril gaan dragen en ik mag stellen, dat dit niet met veel plezier is gegaan.

Ondertussen ben ik 40 jaar jong en heb 4 Europese titels en 15 Nederlandse titels behaald. Daarbij heb ik vele ereplaatsen behaald op allerlei nationale en internationale kampioenschappen. Momenteel sta ik op de Worldranking Driebanden op de 7e plaats. Al met al ben ik zeer tevreden over mijn erelijst, maar mijn ongenoegen groeide met de dag.

Immers als brildrager werd ik vaak geconfronteerd met een bepaalde verlichting boven de tafel, waarbij ik het gevoel had dat ik geen of nauwelijks diepte zag. En als ik het wel goed zag, dan was er weer wel een vuiltje op mijn glas, waardoor de concentratie verstoord werd. Door vrienden werd ik geattendeerd op het dr. Binkhorst Eye Center. In het begin was ik vrij sceptisch en ook wel een beetje bang….. Het waren immers wel mijn ogen en ik wist wat ik nu had! Op enig aandringen van mijn vrouw heb ik dan toch maar een afspraak gemaakt voor een vooronderzoek.

Zelfs voor dit onderzoek was ik al nerveus. Echter dr. De Wilde heeft mij tijdens het intakegesprek snel duidelijk gemaakt wat er stond te gebeuren. Hij deed dit op een zeer professionele en sympathieke wijze. De uitslag van het uitgebreid onderzoek was dat mijn ogen geschikt waren voor de “Zyoptix” behandeling. Ik was ook blij te horen, dat er een verklaarbare reden was voor mijn gevoel, dat ik soms onder bepaalde omstandigheden mijn dieptegevoel miste. Dr. De Wilde gaf met zekerheid aan, dat hij mij dit gevoel kon teruggeven.

Mijn beslissing stond vast; Dr. De Wilde gaf mij zo veel vertrouwen, dat ik deze kans moest nemen! De operatie beleefde ik als een droom. Dr. De Wilde en zijn staf wisten mij zeer snel op mijn gemak te stellen. Tijdens de operatie gaf dr. De Wilde continu aan, wat hij telkens ging doen. Dit deed hij op een zeer rustige en sirene wijze. Wat ik nog altijd niet snap is, hoe het mogelijk is, dat een operatie waarbij men toch in je ogen snijdt, geen pijn veroorzaakt…. Vooraf hield ik dit voor onmogelijk, maar inmiddels weet ik beter. Bij dergelijke professionals is het mogelijk.

Inmiddels kan ik u melden, dat ik al een dag na de operatie de biljartballen beter zie dan voorheen met mijn bril. Zelfs mijn dieptegevoel is terug. Zonder napijn en zelfs geen irritatie. Het lijkt wel sciencefiction, maar het is echt zo! Ik ben zeer blij, dat ik dr. De Wilde en de gehele staf van het dr. Binkhorst Eye Center heb leren kennen. Niemand uitgezonderd zijn het voor mij stuk voor stuk warme persoonlijkheden, die bovenal “professional” genoemd mogen worden. Mijn dank is groot en ik hoop dat het dr. Binkhorst Eye Center nog heel veel mensen mag behandelen.

Dhr. Jean-Paul de Bruijn

wereldkampioen bandstoten

Komen UW ogen in aanmerking?

Maak een afspraak voor een gratis Quickscan!

Onze optometrist doet een oogmeting om te beoordelen of ooglaseren of lensimplantatie een mogelijkheid is voor uw situatie.

Adres & contactgegevens

Verlengde van Steenbergenlaan 29
4537 BB Terneuzen
T. +31 (0)117 440 390
E. info@eyecenter.nl

Openingsuren

Maandag: 8.30u – 16.00u
Dinsdag: 8.30u – 16.00u
Woensdag: 8.30u – 12.00u *
Donderdag: 8.30u – 16.00u
Vrijdag: 8.30u – 16.00u
* enkel telefonisch

Volg ons op Social Media