Home » Nieuws » Update: Coronavirus

Update: Coronavirus 

Update 24/03/2020: 

 

In verband met het COVID-19 virus (Coronavirus) volgen wij de richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse Overheid.

Tijdens de landelijke persconferentie van maandag 23 maart is gecommuniceerd dat patiënten enkel gezien mogen worden op indicatie van artsen.

Natuurlijk blijft onze kliniek open voor noodzakelijke zorg. Echter wij hebben besloten dat reguliere controles vanaf heden enkel worden uitgevoerd indien er een medische indicatie is.

We zullen alle reeds ingeplande afspraken beoordelen of doorgang noodzakelijk is en hierover met de betreffende cliënten communiceren.

Indien u bij ons onder behandeling bent en er is sprake van oogklachten of een complicatie, neem dan contact met ons op voor overleg.

Wij zijn bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0117 – 44 0390 of via mail: info@eyecenter.nl

Beperking van risico’s tijdens een bezoek aan onze kliniek.

Om risico’s zo veel mogelijk te beperken, hebben wij een aantal aangescherpte maatregelen getroffen die gelden bij een bezoek aan onze oogkliniek:

* Heeft u klachten zoals koorts, hoesten of benauwdheid, dan verzoeken we u om niet naar onze kliniek te komen. Voor het verzetten van uw afspraak kunt u contact met ons opnemen.

* Indien het niet noodzakelijk is om met een ‘begeleider’ (partner, familielid of bekende) onze kliniek te bezoeken, vragen wij u om alleen te komen. Bij twijfel hierover, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

* Enkel cliënten worden momenteel toegelaten in de onderzoeksruimtes. Begeleiders worden momenteel enkel in de wachtruimte toegestaan.

* Wij vragen u om minimaal 1,5 meter afstand te bewaren van onze medewerkers en overige aanwezigen in de kliniek. (In geval van een oogmeting of -onderzoek is dit niet mogelijk, enkel hierop maken wij een uitzondering).

We vragen u om bovenstaande maatregelen te respecteren. Bedankt voor het begrip en uw medewerking.

Adres & contactgegevens

Verlengde van Steenbergenlaan 29
4537 BB Terneuzen
T. +31 (0)117 440 390
E. info@eyecenter.nl

Openingsuren

Maandag: 8.30u – 15.00u
Dinsdag: 8.30u – 15.00u
Woensdag: 8.30u – 12.00u
Donderdag: 8.30u – 15.00u
Vrijdag: 8.30u – 12.00u

Volg ons op Social Media